Wednesday, April 15, 2009

Tag..

Salam..Mari wat tag ye tawan2..

5 things found in my wallet
1. Wallet
2. Kunci kete
3. Camera
4. Compact Powder & Lip gloss
5. Pen & note book (dah terbiasa sejak2 jadi PA nih..)

5 favourite things in my room
1. Suami ku yang terchenta..he..he..harusla jadi favourite kan..
2. Cik Raihana..kena ada gak dalam bilik aku kan...
3. Kipas..ni wajib..maklumla bilik i takde aircond..
4. Katil aka tilam
5. Buku..tu la antara benda yang leh wat aku rileksssss jer..

5 things I’ve always wanted to do
1. Nak gi cuti2 ngan family..
2. Nak gi umrah or haji..(sonok dgar citer orang yang dah gi..jeless jer kan dorang dapat rasa semua tu..hemmm..)
3. Nak jumpe kawan2 lama (susah sgt nak jumpe coz sume dok jauh2 n sume bz..huhu)
4. Nak shopping..
5. Nak jadi isteri & ibu yang terbaik! He..he..

5 things I’m currently into
1. PA pada boss
2. Isteri pada suami aku
3. Mama pada cik Raihana
4. Anak pada abah aku...
5. Adik pada abang & kakak aku..

5 person yang nak tag
1. as usual...Lia la..
2. Za..mama-Qis..
3. Deqna..
4. Yani..sajer suh dia update blog dia yang dah berkurun tak update..hiks..
5. Liasari..

4 comments:

oneyani said...

akak..yani mane ni?yani ni ke?hehehehehe yani setiap jam update..tp blog yani prob sket..so setiap kali update akak xperasan..kn msk sndr tgk..sdh betol la=(

nydia-mama akif said...

Wahh..cepat dan pantas jawab tagku...bagus...hehehe

Anna said...

to yani: Haah..yani la..wat tau tag tu sajer nak bagi homework sikit sebelum gi dedating kan..hik..hik..

Nanti akak terjah blog yani yer..sowi..ingat tak update lagik..

Anna said...

To Nydine: Harus la pantas kan..kater pekerja cemerlang 2009..hik..hik..pasan lebih skitttt..