Tuesday, April 07, 2009

Ni je la hasilnyer..

Salam..

Hari tu kan aku nak carikan baju tuk my SIL tu kan..tapi tak jumpa yang menarik di hati..tak tau la kalau aku yang tak pandai carikan..so, aku hantarkan baju2 di bawah sajork..sian kat dia..tapi dia dah terima parcel tu last thursday..and dia cakap ok..hopefully, betul la ok kan..cian kat dier..sorry ye dik..


Baju dari An-Wardrobe..
Baju ni kan..baju aku taw..tapi belum pernah pakai..so, bagi je la dia guna dulu...nanti pass kat akak balik ye dik..hiks..

Kasut...




Tada..dah siap untuk diposkan ke USM..dalam tu ada 2 helai baju + sepasang kasut..Ingatkan mahalla kena bayar dek budak2 pos tu kan..tapi RM9+ sajer..

Tapi still la aku rasa cam ralat sikit la sebab tak dapat nak cari yang the boom tuk dier..tak sempat la cayang..sowi taw..

5 comments:

atty's said...

tu pun dah kira deboom tu..kasut tu cantek.

oneyani said...

wah baeknye kakak ana sorang ni..yani pon nk tumpang jd adik gak la..hehehhehe

yani rs baju y kedua nampak lg vouge..hehehehe

Anna said...

To atty's: he..he..rasa cam tak boom sangat jer..kasut tu pun dekat 10x round baru jumpa..hiks..

Anna said...

yani: meh jadi adik kakak meh..hiks

kalau expertise yang cakap..lega hati.. :)

oneyani said...

expertise la sgt..sekdar berkongsi pendapat je pon akak..tp sweet la baju tu..suke tgk..yani xberani nk pakai..sbb xtao nk g mane pakai mcm tu..hehehe
g diner sume belasah je..lg gempak lg best!ehhehe