Tuesday, March 31, 2009

Rindu nyer nak update..

Salam..
rindunyerla nak update entry..tapii..pagi ni banyak kerja la...tak sempat..Lagi pulak arini tak sihat sangat..since saturday tu dah rasa cam tak sihat..semalam pun MC..mula datang office but then boss suruh balik sebab dia tengok aku cam tak sihat sangat..minta tolong Dr. Hamid check and subscribe ubat..then dia kasi MC..tula semalam bila dia tanya nak MC baper ari..jawapan tak boleh bla dari aku ialah "takperla..arini jer la doc..esok nak kerja"..tapi memang pun, today kena gak datang keje sebab menimbun kerja kat office ni..nak kena siapkan by this week gak..lagipun next week on wednesday & Thursday tu nak cuti..abah aku gi umrah..hem..sangat takde mood nak kerja..nak blogging ada mood pulak..hiks..
Kla..banyak benda nak citer sebenarnya..tapi tengok time lapang2 jap gi k..tula..nak kena beli broadband gak nih..senang nak blogging kat umah jer..Tata..

1 comment:

atty's said...

cepat2 makan ubat jgn sampai melarat tau..get well soon