Monday, March 23, 2009

My first online shopping... :)

Salam..
Today aku dapat parcel yang ditunggu2..Cepat gak sampai..aku baru masukkan payment ari sabtu aritu..then arini dah dapat..thanks to Yani..tak sabar nak pakai..Ingatkan sampai besok ker..tup2 tadi tengah lunch kat pantry, kaunter call cakap ada parcel sampai untuk aku..dah agak dah mesti daripada Yani ni..pastu dah dapat tu terus gi amik kat kaunter..then masuk ladies..terus try...wah..seronok gitew..walaupun sebenarnya aku nak yang lain tapi sebab takde stock aku amik jer yang ni..but aku puas hati gak la..next time kalau malas nak jalan2 sopping..online jer la..cuma takut tak fit ngan badan je la..but this time punya baju yang aku order, aku puas hati..pastu dia nyer material kan cotton kan..so, sedap la pakai kan..cam pakai t-shirt jer..syiok..syiok..sekarang ada satu lagik item yang ditunggu-tunggu...he..he..he..biler la nak sampai ni??
Ni la dia baju yang aku dapat..tapi color purple la..ni from elegentwardrobe..

Sebenarnya aku nak yang ini dapat dah takde stock..keciwa aku..kalau dapat yang ni mesti lagi cantik..

Itu sajork untuk this entry..nanti aku dah pakai baju tu aku tunjuk kat sini..saje jer nak kasi korang menyampah sikit..nak cewi2..he..he..he..

p/s: Ann, cepatla anta kat i..nak tayang kat sini laks.. :)

3 comments:

Lia said...

cantik2... aku suka.. kl dulu duk seumah blh la try sekali..he..he..he..agak2 blh buat hobby tak activity mcm ni

Anna said...

Lia: Leh..wat hobikan..pastu abiss duit..tapi aku rasa kalau nak ganti aktiviti shopping kat MV ngan shopping online ni ok gak kan..he..he..he..

oneyani said...

hehhee sian die..bukan ape..kaler da abes..kaler laen je y tinggal..jgn mrh yani ye..ehhehhee
nant bole beli lagi=)mest comel kn nant ana pakai..hehehe