Friday, March 27, 2009

Baju lagi..comel tak??

Comel tak baju ni???



Ari rabu aritu aku dah terima parcel dari An-wardrobe..Ni la hasilnyer..comel tak? Aku tak pakai lagik baju ni tapi dah di try di ladies office aku..tomel sangat..tapi aku rasa aku nak bagi kat SIL aku la..Ok tak Tah? Pakai ni untuk promp nite tu? Nanti kak sue cari kasut yang sweet gak cam baju ni k..
Actually begini citernya aku tengah nak carikan baju untuk SIL kesayangan aku ni..dia ada cam dinner party la..but glams nyer tema..tapi dia nak yang simple jer..sesuai la untuk student & teenage kan..So, the whole week ni aku tak sempat lagik nak kuar gi jengjalan kat mall..ingat esok nak kuar jap..tu pun kalau baby sitter Raihana leh jaga Raihana jap..kalau ok..aku nak gi pagi esok..and all out shopping tuk my sis tu..kalau settle on Monday dah leh pos kan tuk dia..sebab event dia tu on saturday nite..takut tak sempat laks kan..
Lagik..nak carikan present untuk akak ipar (kak ma) gak..dia nyer birthday 1st April ni..on 8th tu dia nak gi umrah ngan abah aku, my brother, and mak kak ma..so, need to find something yang boleh dicarry ker sana la..
Nak close this entry camner ek? kira habiss jer la entry kali ni ye..jap gi new entry laks..

10 comments:

nydia-mama akif said...

hi...salam kenalan...mmg cantik baju ni, nice design,nice color...i like..

an.wardrobe said...

hye su! wah.
thanks ya wt entry neh ;)
mmg chatek okies.
bkn senang nk dptkan colour cam gitu. keke
apa pum thanks su.

Anna said...

hai..
nydia-mama: salam kenalan jgk to nydia-mama(tak tau nak panggil per..nadine leh?)..jap gi nak gi terjah blog nadine..hiks..

Anna said...

hye an..
u'r most welcome..tapi an nyer item memang cecantik pun..ada kawan i pun dah terpengaruh nak shop online kat an.wardrobe after tengok entry ni..hiks..tak sesia kan..

an.wardrobe said...

wah yer ker..
timer kaseh ek sbb tolong an promote blog neh. keke ;)

an harap su stiasa bpuas hati ya ;) keke.. n org lain jgk! keke...

insyALLAH.

atty's said...

lawa sgt baju tu..

salam perkenalan su dr kty..
kty dah add u link.to attyfirlinklist..and become ur follower..

Big Mamma Bukhari said...

lawa.. tapi tak muat ngan badan kak t ni!! :(
anyway.. tq singgah di blog t ye!
salam perkenalan..
have a great weekend ok!

Liasari said...

amboiii sure vogue gitu klu pki. kita harap tgk org pki jelah... x muat sih baju ada cutting gitu. minat baju yg kaler itam in previous entry tu... cantik

Deqna said...

cantik baju tu.. saya pernah beli beli baju secara on-line.. teringi plak nak try.. tgk baju pun cantik2 ajer..

Anna said...

Atty's: Ye ker? thanks..salam perkenalan jgak.. :)

Big Mamma Bukhari: Tak muat baju tu tak per..janji T tomel gitew.. :)

Liasari: Yg tu dari elegant wardrobe..btw tq drop by blog caye.. :)

Deqna: Tula..i pun first takut gak cam tak fit ker..but bila itemnyer dah sampai..puas hati la.. :)