Friday, March 20, 2009

Baju..baju & gambar...

Salam..


Hari ni takde nak citer pasal aper..just nak load 3 pic jer..

Pertama ialah:


Korang percaya tak aku cakap baju dak Raihanna ni harga dia cuma RM5.90 saje..sila percaya ye..ni aku beli kat Pekan Baling..aku cukup suka beli baju2 baby kat situ..sebab murah2 and kain dia pun ok..kalau t-shirt2 biasa tu kadang2 ada yang harga RM1 jer..cantik2 laks tu.Kain sembahyang yang kalau kat KL ni harga RM50 ker kan..kat sana leh dapat dalam harga RM20camtu jer..jenis kain memang sama la..lagi satu sebab aku load pic baju ni sebab aku nak minta SIL aku belikan lagik untuk Raihana sebab cam cute jer tengok dia pakai baju ni..so, Dik Tah tolong kak su belikan lagi 3 pasang yer..color lain2la..biru ker..hijau ker..kuning ker..size 2 atau 3 tau..thanks..nanti kirim kat Bedi bila dia balik KL k..


Kedua ialah:

Ni sebenarnya maternity blouse/blazer..aritu aku gi jusco mv..ternampakla baju ni..tengok harga RM59.90 camtula..dulu2 masa aku preggy memang duk carila baju ni sebab nak pakai ngan dress ker or pants..senang nak gi office sebab cam smart sikit kan..pastu aku nengok baju ni ada less 80%..so, harga dia jadi cam around RM17++ jer..untuk tak nak menghampakan diri sendiri..aku pun beli jerla..memang la aku tak pakai sekarang..tapi manala tau kot2 sebulan dua nanti aku pregnant ker kan..he..he..he..motif aku letak pic kat sini sebab nak tunjuk kat Dak Lia..to lia, baju ni memang sesuai untuk dipakai oleh wanita hamil cam ko..sesuai dikenakan ngan pants, long skirt, or maternity dress..anggun gitew..


Ketiga ialah:

Ni..gambar Dak Raihana gak..aku order dari Fillanie..cantik tak? Suka aku dapat benda alah ni..thanks to filla and Radie..sampai gak korang kat rumah aku kan..walaupun borak kat depan gate jer..maklumla time tu dah kul 12 lebih dah..guard tu pun cam daring semacam jer kat aku..he..he..he..yang pasti aku akan gantung kat dinding umah aku..and bila ada meeting kuarters nanti aku akan suggestkan kat dorang supaya setiap rumah kena ada gambar cam ni..kalau tak aku bakar umah dorang..pastu aku nyanyi lagu..rumah terbakar panggil bomba..bomba datang berlumba-lumba..hish! ntah aper2 ntah aku ngarut laks ni..abaikan jer la yer..

Ni jer citer aku ari ni..

p/s: Today Raihana turn to 9 months old today...big..big girl..

6 comments:

Lia said...

gambar black & white tu sekeping jer ker...cantik... letak la lagi..
~ blazer tu nmpk smart la... kl pakai tengah perut boyot nnti x sengteng ker..

Anna said...

kalau tengah perut boyot lar cantik..sebab kalau ko pakai yang maternity dress ker pastu ko pakai blezer tu ko jangan la button kat depan..

oneyani said...

hai anna..yani here..yani add ur link kt personal blog ye..
http://oneyani.blogspot.com

u da ade baby rupenye..hehehhe
so cute maaa

Anna said...

Yani: Haah..dah jd mak budak dah pun..nanti kiter terjah yani nyer blog laks k..

Jaja said...

chait!! cepatnya ko order pic ni dari filla?? jeles gue..
aku nak tunggu masuk umah la dulu baru buat..skrg takde aura lagi lah..heheheh
tapi serius..lawa sehhhh

Anna said...

Jaja: Cantik kan..aku ingat nak wat lagi la..sebab kalau ada a few yang cam2 aksi lagik cantik kot..kalau umah baru cam ko lagila cun..wat one corner kat wall ltk pic cam gini..pergh..meletops..