Friday, February 27, 2009

Jawab Soklan

Salam..
Pertama2nyer aku lupe lagik nak wak usb aku..so, takleh nak load pic2..kedua2nyer aku nak jawab soklan Jaja.."maner hasilnyer?" masa aktiviti pengsoppingan aku ari rabu nan indah aritu kan..jawapannyer..aku tak publish kat sini sebab sebahagian hasil soppingan aku tu aku dah pun pakai..(semangat pakai baju baru..hiks..), pastu ada sebahagian lagi dah pun diadiahkan kat orang..pastu ada laks yang cadangnyer nak diperagakan weekends ni..he..he..lagipun aku malu ah za nak tunjuk kat orang..aku kan pemalu..hiks..
Lagi aper ek citer pagi nih..lom ader idea lagik la..jap gi after breakfast kalau ader idea aku wat la entry k..lagipun bukan ada orang nak baca pon..he..he..
Wassalam..

1 comment:

Lia said...

adiah kt orang??????baik nyer hati kawan aku ni yer...kl dpt adiah baju peknen ke dari ko ok juga yer...he.he.he.. kiranya banyk juga la hasil rembatan ko yer... itupun kuar secara curi2...nanti aku report kt boss ko...