Friday, February 20, 2009

Tag..Sorry..

Aku dah di tag oleh Jaja@za..dah berkurun nan lalu..tapi ni baru dpt wat..sowie yer za..busy..chewah..(leh trima tak alasan???..) so, there you go....




I'm
(seronok kan jadi ibu..kan..)



I really want to go to
(hem...)

My favourite place
(2 jam duk dalam ni pun takper...)

My favourite thing
(Aku harap hubby aku bg permission beli benda ni tiap2 bulan)



My favourite food
(cedapnyer...nyum..nyum..)


My favourite drink
(tapi sekarang takleh beli sebab tengah boikot..hem..)


My favourite color
(i like it..)



I live in
(motif aku letak menara bomba tu sebab nak gitau aku duk kat kuarter bomba..bukan duk kat dalam menara tu taw..)



I was born in
(Ni peta aku amik dari kad kawin aku..harap maklum)


My College
(UiTM dihatiku..)
My Favourite Story
(Aku memang suker citer ni sesangat..sampai satu hari tu aku mengamuk kat hubby sebab dia saja sorokkan story book aku yang Half Blood Prince..tengok kat rak takde..waaaa..mujur lepas tu dengan tersengih2nyer bagi balik kat aku...)



My Hobby
(tapi sekarang sejak jarang dapat wat dua-dua ni tau..yang first tu ye la sebab tiap2 malam pun duk zzzz..kan..but anak dara ku itu kan kerap jaga malam...mama nak cucu...eh!biler lak dia leh cakap nih..he..he..then yang second tu selalu curi masa biler hubby and Raihana tidor..baru leh wat..)



I Wish :)

2 comments:

Lia said...

nk comment sikit..ha..ha..ha.. bukan rules dia kena cari img kt google je ker.... ini yg siap scan gambor map kad kawin apa citer..(jgn mrh yer)

Anna said...

ye la..tu yang aku bagitau tu..aku scan gambar tu..sebab karang kalau tak bagitau cakap aku main tipu laks kan..huhuhu..alasan k..alasan..