Wednesday, February 25, 2009

Sopping lagikkk...

Salam..
Just nak kasik Lia jealous sikit..tadi aku gi sopping...semalam ngan arini kan jcard member sale..syok giler..aku tau pun sebab Lia kasi tau..kalau tak sure miss aku..aku beli shirt and pants jer untuk keje..then barang2 Raihana..and t-shirt & kemeja tuk hubby..Orang ramai la kat Jusco MV tu..tu pun aku kuar awal dari office..konon2 nak p post office la..pastu tersangkut kat jusco laks..hiks...padahal dah plan semalam nak gi..shhhh..Ingat petang ni kalau mood hubby ok nak ajak gi jusco wangsa maju laks la..itupun kalau mood okla..sebab dia janji nak bawak we all gi makan kat luar arini..btw..yang penting..ari ni akku happy sebab dapat shoooppppinggggg.... :)

3 comments:

Lia said...

hampagas punya kawan... ternyata ko berjaya buat aku jeles...

Anna said...

ha..ha..ha..(gelaks jahat sikit)

Jaja said...

mana hasil nyer..hehe
aku gi gak sana lepas lik keje..tapi tahlah...mood suping takde la....aku tengok so so je..
dah alang2 pegi, dpt le juga baju basahan qistina 2 3 lai.