Monday, January 05, 2009

Tensionn..

Salam..Selamat Tahun Baru..2009..dah lambat sikit kot ek..tapi takperla..baru sempat nak update..apa yang aku nak cakap pagi ni ialah...tension okk..sangat tension..ari ni kan sekolah dah start..jalan jammed..aku kuar rumah tadi kul 6.45 lebih kurang la..sampai area setapak tu..jammed teruk giler..memang la area tu selalu jammed but maybe selama ni aku dengan aman nyer drive tanpa gangguan selama 2 bulan..but then today..hermm..sangat penat okk..lenguh kaki aku..tula sapa suruh beli kete manual..ni la akibatnyer..kalau kete auto mesti aku leh siap menari zapin time jammed2 cam gini kan..wakakaka..tu jela kot luahan hati aku pagi2 morning ni..yang lain2 aku update later k..nak gi minum dulu..sangat haus tekak aku duk menyumpah orang2 yang bawak kete sangat lembs tadi k..he..he..he..chow..see ya next entry.. :)

1 comment:

Lia said...

wa... skrg dh pandai sound org yer... pg ni kabus tebal sgt...seksa betul aku nk drive..parking pun full kan.. x sbar rasanya nak hantar anak masuk darjah 1..he..he..he.. blh gitu