Tuesday, December 16, 2008

Birthday Hanan..

Ni pic masa kitaorang gi birthday party anak buah aku Hanan..kat Natrabu Restaurant, Kg Baru.. Ni la..akak, abang and adik2 aku..yang kecik tudung putih tu adik bongsu aku tengah study kat UUM, yang besar sebelah dia adik aku gak..cikgu..yang tudung grey tu akak aku..cikgu gak..yang baju itam tu abg aku..keje..engineer..tgk dia cam sihat kan..tapi wife dia comel giler..serius aku cakap..he..he..

Ni la..abah aku..
Bersama 2 lelaki yang paling aku sayang.. :)

Yang tocang dua tula hanan..banyak mulut tu..sebelah dia ayman..anak akak aku..yang kiri kanan dia tu papa & mama dia..and adik dier Hadi..
Time ni Raihana kat kg lagik..kitaorang baru balik kursus..hujung minggu depan tu baru nak balik amik Raihana..So, lepas habis party ni kitaorang pun berfoya-foya la ala orang baru bercinta..gi jalan2 sogo and masjid india..saja..kitaorang park kete kat Jalan Pekeliling and naik LRT jer gi sogo..maghrib baru balik..maklumla tengah bujangan ni la nak berjalan pun..he..he..

2 comments:

Lia said...

anak abg ko dh 2 org yer.. tp x nmpk sgt muka anak dia.. gambar jauh.. btw asben ko ker.. aku ingatkan adik ko tadi.. mmg sebijik lak muka.. cam kembar...

Jaja said...

ayah ko dari dulu samapi sekarang, maintain je..tak berubah pun :)