Tuesday, July 28, 2009

Minggu Boring Sedunia..Dunia aku jer la kot..

Salam..

Hai..Minggu ni aku sangat boring..hubby kena kursus kat Ipoh seminggu..wa..wa..wa..dah la tu..nak contact dia pun tak boleh..hand phone off tau..masuk utan..course survivor..kalau ada apa2 emergency aku kena call penyelaras dia jer..sangat tensi tau...(sebenarnya sangat rindu kat hubbyyy!!)..


Jadi minggu ini aku jadi cam tak tentu hala sikit yer..sila rujuk gambar di bawah ini..kepada reader yang nyampah tengok sik2 gambar aku jer..sila skipp kan entry ni yer..huhuhuhu...
Hari Selasa...hari ni aku akan marah sesiapa yang citer2 pasal laki masing2..sebab aku adalah jealous sebab hubby tak de kat rumah..wa..wa..wa..
Hari Rabu....Aku sangat boring nak balik rumah sebab kalau balik pun boring..mujur ada Raihana..terhibur sikit hatiku ini...


Hari Khamis...cepatla hari jumaat dah rindu kat hubby ku itu...




hari Jumaat...yeeeee..dah hari Jumaat...hubby dah balik!!!!



Nila contoh illustrasi aku sepanjang minggu nih..he..he..he..kununnyer..tapi betul tau aku rindu sangat kat hubby..mujur ada raihana..pengubat kerinduan di hati..hik..hik..hik..


Sekian adanyer...
love..Anna

8 comments:

sayaseorangsurie said...

anna.. kot ye pon winddu hubby..mcm2 memek muka ko ye. hehe.. agaknye cemanala rupa hubby ko kalau rindu kat ko ye?eheh.. wehh kasi no fon leh? winddu nak borak ngan ana.

Jaja said...

amboi...lama tak dengar citer. bukak blog terus citer pasal rindu..hihihi
syoknyer org tu dpt bilik sendiwi..eh, dulu pun ko ada bilik gak, kan??=P

oneyani said...

hahaha yani pon rindu kat akak..tipu la tu gambar setiap hari..tudung same je..hehehe

Anna said...

Jawapan aku:

Surie: Su,tu lakonan semata2..hik..hik..konon2 la kan rindu sangat...ni phone no. aku tau..013-3390958..kat blog ko pun aku tinggal jap gi k..call aku k nanti..

Anna said...

jawapan aku:

Jaja: Mana aku ada bilik sendiri za..huhuhu..pc pun tahap zaman batu punya pc..jap2 hang..jap2 hang..terpaksa bawa notebook sendiri..dasyat kan..sob..sobb.sob..

Yani: Rindu ek..cayang, tu lakonan akak jer..he..he..he..berjaya tak lakonan tu???hihihi..

Lia said...

wei.. lama x dgr citer... dh bersawang2 thapa geng spiderman dah aku rasa ko nyer blog.he.he.he.. bz sgt ker... ye la org dh naik pangkat..ha..ha.ha

Anna said...

mana der..aku tak leh guna tenet la kat office..aku takde pc lagik la..sian aku kan..

ZqaZma Collection said...

jom shopping cni..new update
bminat bleh sms akak 012 7845721
email; zqazma@yahoo.com/