Tuesday, June 09, 2009

Assalamualaikum..


Salam..


Apa khabar semua? Mak aiiii..penat aku menyapu blog aku nih..bersawang bagai...lama kan aku tak update..memang takde masa la..lagipun aku nyer pc takde net kat office ni..actually aku terpaksa bawak notebook sendiri datang keje..pc tak cukup untuk supply kat new staff..giler sengkek kan..sebenarnya dorang nyer supplier lum anta lagik pc baru..so, terpaksa la aku menanti..nak tak nak..bawak jer la rete benda sendiri..kalau tak camner aku nak wat keje kan..apa2 pun aku happy gak keje kat sini..betul2 lain dari apa yang aku penah buat sebelum ni..and kadang2 jadi takut pun ada..adventure tau keja aku..hik..hik..ntah apa2 kan..


Actually aku tak boleh lama oeuls..sekarang ni dah pukul 4.30 petang dah lebih kurang..baru ada masa nak check2 email..kalau tak..haramm nak sempat..sibuk sangat...ekelleh..cam menteri lak keje kan..lebih kurang la..kalau tak jadi menteri pun..tapi lebih2 kurang la..keje dengan menteri..he..he..he..


Tengok muka aku..happy tak?? Happy la kan..he..he..he..

Ni gambar masa aku gi course kat INTIM, Terengganu aritu..best sangat..will story to you bila ada masa nanti k..apa2 pun..pada kawan2 tersayang semua..aku rindu sangat kat korang..really..deep from my heart.. :)


babai..Love..anna

3 comments:

oneyani said...

update jugak akak akhirnya eh

Jaja said...

amboi 3x (jari kelingking angkat tawww)
bizi sajaaaa...taulah tukar keje...hiks
ada laptop tu, rerajin la update citer kat umah pulak =P windu nak baca citer ko lah :)

oneyani said...

akak yani nak bg award tu kt akak jugak..

yani tgk akak da lame xupdate..so xnak la kacau..tao mest akak ade prob..but now kene ambik jugak..ehhehe