Friday, November 06, 2009

Induksi Umum 09/2009

Salam..
Hai..lama tak jenguk sini..hemm..takde cerita pun nak dishare..asik sibukk je memanjang..ni pun aku kat Regency PD..ada kursus Induksi..biasalah bila masuk keje mesti asikkk kursus jer...tapi so far..alhamdullillahla..aku seronok jugak..hehehe..Aku sampai sini ari Isnin aritu..tapi ok la..sebab KL ngan PD tak la jauh sangat kan..around 1 jam dah sampai sini..mujur ada member nak gi sekali so takla boring sangat aku drive kan..borak2 dah sampai sini...hehehe.

Takde la mood la nak bercerita malam ni..apsal ntah..agaknya aku dah mabuk laut kot..dah seminggu kat sini..pagi petang siang malam tengok laut..lagi seminggu nak balik KL..miss my husband and Raihana soooooo muchhhhhhh...huhuhu..

Ha..sebelum terlupa nak ucap congratezzz kat Lia sebab dapat baby baru...seronok kan dah berempat sekarang..Nanti aku jumpa ko ye Lia..aritu dapat jumpa sekejap jer kan..tu pun sebab aku ada kejer sikit area bangsar..leh la singgah tengok ko..Insyaallah we will meet very soon k...

3 comments:

lanGit berdOsa said...

ceksu..mane pic krusus?

Anna said...

lum masuk lagi..nanti eh

lanGit berdOsa said...

hmmm..geram betol kat cek lija arini taw! bace blog!